NL
Flexibel Leren

Flexibel Leren

Ontspannend Ontmoeten

Ontspannend Ontmoeten

Prettig Samenwerken

Prettig Samenwerken

Spelend Ontdekken

Spelend Ontdekken

Nieuws

Terug stilzitten in de klas?

Terug naar school! Boekentas op de rug! Vandaag starten er in Vlaanderen weer 709 000 kinderen in het basisonderwijs. Moeten ze dan allemaal weer braaf gaan stilzitten op een stoel?

Nieuwe trend: twee leraars in een klas

Meer en meer scholen experimenteren met grotere klassen en co-teaching: 2 leerkrachten die tegelijk lesgeven. Dat principe bestond al in kleuterklassen, maar nu ook in het secundair onderwijs. 

Unieke totaaloplossing voor leren in de 21ste eeuw.

 WIN DE TOTAALOPLOSSING VOOR HET LEREN IN DE 21STE EEUW!

Ook zo benieuwd?

Klik snel door

Nieuwe i3PROJECTOR!

COMPACTER DESIGN   I   HELDERDER   I   BESTENDIGER

Nieuwe i3PROJECTOR beschikbaar vanaf eind september!
De i3PROJECTOR 2802W zal binnenkort vervangen worden door een nieuw, verbeterd model.

Referenties

Tevreden klanten zijn belangrijk voor ons. Maar leerlingen en leraars die baat hebben bij onze producten zijn nog belangrijker! Ons motto is immers “Lifelong learning is fun!”. In deze rubriek laten we klanten met mooie projecten aan het woord.

In een handomdraai van individueel werk naar groepswerk

Middenschool Prins van Oranje Diest

"Ik zie een duidelijke verdeeldheid binnen het leerkrachtenteam. Enerzijds heb je de leerkrachten die nog graag traditioneel lesgeven. Op zich heb ik hier niets op tegen, zolang de participatie van de leerlingen maar optimaal is. Anderzijds heb je leerkrachten die heel graag meegaan in dit interactieve verhaal."

Gert Van Passel (Directeur)

Nieuwe schoolbanken in het openleercentrum van Campus Sint-Jozef in Lommel

VZW WICO Campus Sint-Jozef

"De vraag naar nieuwe uitrusting kwam vanuit het nieuwbouwproject. In 2011 hebben we met de klassen van de tweede en derde graad een nieuw gebouw in gebruik genomen op een gezamenlijke campus met de eerste graad."

Noël Bernaers

Inrichting met digiborden voor De Wijnpers in Leuven

De Wijnpers - Leuven

"Als school vinden wij het vooral belangrijk om de leerstof erg visueel en tastbaar te maken voor onze leerlingen. Op vlak van didactiek streven we naar een interactieve leeromgeving die zowel voor leerlingen als leerkrachten een meerwaarde kan zijn. "

Bart Van Den Bosch (Technisch Adviseur Coördinator)

Leerlingen op een hoger niveau in Heilig Hartcollege te Lanaken

Heilig Hartcollege lanaken

"Ik denk dat het vandaag enorm belangrijk is om jongeren te motiveren om te studeren. Anno 2014 zijn jongeren het gewoon om technologie te gebruiken, elk uur van de dag. Ik vind dat die technologie ook in het onderwijs aanwezig moet zijn, verwerkt in een interactief opvoedingsproces. "

Peter Jannis (Directeur)